Kalastajakirje 2019

WÄKKÄRÄN OSAKASKUNTA 3.6.2019

Wäkkärän osakaskunnan alueella kalastaville

Oheisena pankkisiirtolomake maksuja varten ajalle 1.6.2019 - 31.5.2020. Edellytämme kaikkien käyttävän osakaskunnalta saatua lippumerkkiä pyydyksissään. Huomaa, että pyydykseen tulee laittaa myös kalastajan yhteystiedot. Mikäli teillä ei ole merkkilippuja, voi niitä tiedustella Markku Saihalta. Vanhoihin merkkeihin on saatavissa myös uusia lippuja kuluneiden tilalle.

Kalastusmaksut ovat yhä osakaskunnan kokouksen 25.7.2009 päättämän suuruiset ja selviävät maksulomakkeen yhteydessä olevasta erittelystä. Lisätietoja antavat hoitokunnan esimies Anne Haggrén ja hoitokunnan sihteeri Markku Saiha, jonka kanssa voi myös keskustella eri luokkiin kuulumisesta.

Vesien valvontaa hoitavat Hannu Aulio ja Markku Saiha. Metsästysoikeus osakaskunnan alueella on vuokrattu pienelle metsästäjäryhmälle.

Pyydyksien sijoittelussa on vältettävä vakiintuneita venereittejä. Sopu säilyy, kun kukin vielä pysyy vakiintuneilla pyydyspaikoilla. Muutenkin kannattaa muistaa, että kovin lähelle toisen mökkirantaa ei ole hyvän tavan mukaista tulla kalastamaan, vaikka vesillä liikkuminen varsin vapaata onkin. Samoin kannattaa muistaa, että kalanpyydysten laittajat ja vesillä liikkujat eivät aina tiedä sitä, mihin mökkiläinen katsoo reviirinsä ulottuvan.

Yhteystietoni ovat alla ja hoitokunnan sihteerin tiedot ovat: Markku Saiha, Valtakatu 10 C 48, 28100 Pori, 0400-811795 ja sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Jos haluatte jatkossa osakaskunnan viestit mieluiten sähköpostilla, laittakaa yhteystiedot sihteerille.

Anne Haggrén

Uuraantie 10 B

02140 Espoo

050 5254046 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.